Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω μεταφορικών εταιριών, που πληρούν τις προδιαγραφές μας & έχουν επιλεγεί από το Eurodeco.gr, έτσι ώστε να σας παρέχουμε εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.

Η παράδοση Σαββάτου δεν είναι εφικτή για τις παραγγελίες με νησιώτικο προορισμό που πραγματοποιούνται Τετάρτη μετά τη 13.00, και για χερσαίους προορισμούς Πέμπτη μετά τις 20.00.

H παράδοση των διαθέσιμων προϊόντων, γίνεται εντός 3-5 ημερών σε όλη τη χερσαία Ελλάδα και έως 5-7 ημερών σε νησιωτικούς και δυσπρόσιτους προορισμούς, σε συνεργασία με τις μεταφορικές εταιρείες.

Έξοδα αποστολής

  • για παραγγελίες λιανικής,  συνολικής αξίας κάτω των 100 €, το κόστος αποστολής είναι 7 €  σε όλη την Ελλάδα
  • για παραγγελίες λιανικής, συνολικής αξίας άνω των 100 €, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα.
  • για παραγγελίες χονδρικής, ο πελάτης αναλαμβάνει την εξόφληση των μεταφορικών , στην μεταφορική εταιρία, κατά την παράδοση.
  • για παραγγελίες λιανικής με προορισμό την Κύπρο, το κόστος αποστολής είναι 50 €.

Κατόπιν συνεννόησης, μπορείτε να επιλέξετε την εταιρεία ταχυμεταφορών της αρεσκείας σας με δική σας χρέωση & με την προϋπόθεση πως η εξόφληση του ποσού θα πραγματοποιηθεί με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Χρόνοι παράδοσης

Οι χρόνοι παράδοσης διαφοροποιούνται ανάλογα με την γεωγραφική τοποθεσία & την ημέρα της παραγγελίας.

Το Eurodeco δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που δεν προκύπτουν από δική του υπαιτιότητα ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας.